ΝΕΑ

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 11:17

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, 09.02.2023, ΜΠΑΝΣΚΟ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

logo seeg

Σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Έργο «Empowering businesses Seeking Growth με το ακρωνύμιο SEEG» (επιχορήγηση σύμβαση Β6.3а.28/26.04.2021) INTERREG V-A Ελλάδα - Βουλγαρία 2014 – 2020

Το Empowering businesses Seeking Growth υλοποιείται σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης (Ελλάδα), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Σχολή Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ελλάδα), τον Οργανισμό Οικονομικής Ανάπτυξης Μπάνσκο (Βουλγαρία) και τον Τοπικό Οργανισμό Οικονομικής Ανάπτυξης – Ράζλογκ (Βουλγαρία).

Σύμφωνα με τους στόχους και το σχέδιο επικοινωνίας σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη Συνέντευξη Τύπου για τις δραστηριότητες, τους στόχους, και τα αναμενόμενα αποτελέσματα του έργου και τη συμβολή όλων των χρηστών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν η πρόοδος, τα στρατηγικά έγγραφα, τα εργαλεία για την επίτευξη στόχων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2023 (Πέμπτη) στο γραφείο D7a, Ξενοδοχείο διαμερισμάτων “Cedar Lodge 4”, Διοικητική διεύθυνση: 2770, γ Μπάνσκο Δρόμος «Stragite» № 2 από τις 10:00 το πρωί.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού και της χωρητικότητας της αίθουσας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια προκαταρκτική δηλωση συμμετοχής και για να συμπεριληφθείτε στην ημερήσια διάταξη.

Αν έχετε περαιτέρω απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γιώργος Τσβετόφ                                                                       Λαζάρ Λαζάροφ

M.: +359896860750                                                                  M.: +359897094745

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η δημοσίευση δημιουργήθηκε από Jargon Association και την Ένωση AHR Μπάνσκο πλαίσιο του έργου SeeG, η οποία υλοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG A V-Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020, συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και των εθνικών προϋπολογισμών της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας. Μόνο οι συντάκτες είναι υπεύθυνοι για τις απόψεις που εκφράζονται και οι γνωμοδοτήσεις αυτές δεν πρέπει να θεωρούνται ως επίσημη θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Διαχειριστικής Αρχής του Προγράμματος.”

logo
«Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στη Συνεργασία Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020»
«Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με την οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών, της Διαχειριστικής Αρχής και της Κοινής Γραμματείας»